MUZIKA JE
KORAK KA SLOBODI.
LIBERTY JAILBREAK

O NAMA

Godišnji doživljaj koji osnažuje zajednicu i slavi raznovrsnost muzičkog stvaralaštva.

Liberty Music Festival je muzički koncertni događaj koji se organizuje jednom godišnje u Raški i okuplja sve ljubitelje dobre muzike, alternativne kulture i dobrog provoda. U organizaciji 4 mlada momka koji su na ideju došli kako bi poboljšali muzičku scenu i privukli turiste u Rašku.

Nakon uspešne premijere u 2023. godini, Liberty Music Festival se vraća još snažniji, spremajući se za svoje drugo izdanje pod vedrim nebom!

Posle nezaboravne inauguralne godine održane u zatvorenom prostoru, ove godine se selimo na otvoreno, direktno na sportsko igralište koje će postati epicentar muzičke slobode.

Očekujte vrelinu letnjeg sunca, ritam koji pulsira kroz otvoreni prostor, i još nezaboravniju atmosferu. Pridružite nam se na ovom muzičkom oslobađanju na Liberty Jailbreak 2024 – gde se sloboda i zvuk susreću pod otvorenim nebom, čineći ovaj festival nezaboravnim doživljajem.

Na našoj sceni će zasijati kako afirmisani, tako i lokalni bendovi, kao i oni koji tek žele da podignu svoje glasove.

Prijavite se i pridružite nam se jer ćemo i ove godine omogućiti prijave putem maila, pružajući priliku svim bendovima da postanu deo ovog nezaboravnog muzičkog doživljaja.

Pišite nam za saradnju, sponzorstvo ili partnerstvo